Pikéthy Konzi
Felvételi

Felvételi információk

A VÉGLEGES FELVÉTELI EREDMÉNYEK.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok! A mai naptól elérhetőek a végleges felvételi eredmények, melyeket a mellékelt táblázat tartalmaz. A felvételről és az elutasításról szóló határozatok az intézményben (2600 Vác, Konstantin tér 8.) a titkárságon személyesen átvehetőek 2023. április 25 és 28 között, 8-16 óra között. Email útján is ki fogjuk küldeni, a KIFIR lapon megadott értesítési email címre 2023. április 28-ig. A határozat tartalmazza a beiratkozás pontos időpontját, de a beiratkozás további részletei természetesen honlapunkon is olvashatóak lesznek május végétől. Szeretettel gratulálunk az eredményekhez!

IDEIGLENES FELVÉTELI LISTA.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok! Az alábbiakban közöljük a 2023/24-es tanév ideiglenes felvételi jegyzékét, amely a felvételi eljárás során megfelelt tanulók listáját tartalmazza. A listán a tanulók oktatási azonosítójukkal, vagy – amennyiben ezt kérték – jeligéjükkel szerepelnek. Tájékoztatásul közöljük, hogy a törvényi előírás szerint a tanulóknak a jelentkezés sorrendjén 2023. március 21-22-én lehetőségük van módosítani az általános iskolában. A mellékletben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a többi iskolához hasonlóan a végleges eredményt a felvételi eljárás végén 2023. április 28-ig juttatjuk el a jelentkezőknek és az általános iskoláiknak. Kérdéseikkel, észrevételeikkel a 30/646-5236 telefonszámon, vagy a igh.pikethy@zenevac.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk. Gratulálunk az elért eredményekhez és köszönjük, hogy a továbbtanulási terveikben minket választottak.

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ.

Ebben a fejezetben mindent megtalál a felvételi eljárás menetéről, az egyes tanszakokra szükséges felvételi követelményekről és az idei felvételi eljárás menetéről. Kérjük, válasszon a bal oldali menüpontok közül.

Felvételi eredmlnyek — ideiglenes felvételi jegyzék


Felvételi tájékoztató

A bal oldali menüből érhető el aktuális Felvételi tájékoztatónk, amely az összes fontos információt tartalmazza. Kérjük, hogy a felvételizni kívánók és szüleik figyelmesen tanulmányozzák!

© MMXXI Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2021. március 20.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola