Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Iskolánkhoz kapcsolódó koncertek a Vigalomban

2014. július 15. 12:05

Idén július 18—20. között rendezik meg a XXII. Váci Világi Vigalmat, a Dunakanyar legnagyobb kulturális fesztiválját. A komolyzenei hangversenyek közreműködői között iskolánk több tanára, valamint volt növendéke is megtalálható.

A nyitóhangversenyen, amelyet az Antonio Vivaldi Kamarazenekar és a Vox Humana Énekkar ad, fellép többek között iskolánk hegedűtanára, Tóth Judit. Másnap volt növendékünk, Csuka Ágnes ad zongorahangversenyt, az esti Vox Humana-koncerten pedig fellép a Lachegyi Imre furulyaművész, iskolánk tanára által vezetett Sebastian Consort is. Este 8 órakor a Szászvárosi Sándor tanár úr vezette Custos viola da gamba consort hangversenyét hallgathatják meg az érdeklődők, majd 9 órakor a főtéri színpadon Szirtes Edina (Mókus) és a Fabula Rasa zenekar koncertjére kerül sor, amelynek tagja többek között Boros Attila, iskolánk jazz-basszusgitár tanára is. A fesztivál utolsó napján, vasárnap délelőtt 11 órakor Bednarik Anasztázia orgonaművésznő, iskolánk tanára és a Bartók Béla Zeneiskola igazgatója tartja meg hagyományos orgonahangversenyét, majd 14 órakor volt növendékünk, Tóka Ágoston ad orgonahangversenyt. Végül 18 órakor a Lachegyi család koncertjére kerül sor, két tanárunk, Lachegyi Imre és Máté, valamint volt növendékeink, Anna és Róza közreműködésével.

A koncertek részletes felsorolása

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2014. július 15.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola