Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Tanévkezdés

2013. augusztus 17. 10:54

A nyári szünet lassan a végéhez közeledik; reméljük, hogy a szünidő minden diákunk és tanárunk számára tartalmasan telt, és kipihenten tudunk majd hozzákezdeni az új tanévhez. Iskolánkban azonban a nyáron sem állt meg a munka: fontos változások történtek. Eddigi tagintézmény-vezetőnk, Dr. Bednarik Anasztázia tanárnőt a váci Bartók Béla Zeneiskola igazgatójává nevezték ki, amelyhez ezúton is gratulálunk. Iskolánk tagintézmény-vezetői posztját pedig az új tanévtől Pödör Eszter tanárnő (aki gyakorlati oktatásvezető, korábban igazgatóhelyettes volt) tölti be.

Fontos információk a tanévkezdéssel kapcsolatban:

A pótvizsga időpontja augusztus 26., hétfő, 9 óra; kérjük, hogy minden pótvizsgázó hozza magával a bizonyítványát, mert csak így tudjuk vizsgáztatni.

A tanévnyitó ünnepséget szeptember 2-án, hétfőn, 9 órakor tartjuk iskolánkban, utána a szokásos módon kezdődik az első tanítási nap az osztályfőnöki órákkal, illetve a zenei tárgyak órabeosztásával. A kollégiumokba már előző nap, vasárnap este be lehet költözni. A bizonyítványát mindenki hozza magával az első tanítási napra, mivel szokásos módon beszedjük azokat.

Akik most kezdik nálunk a tanulmányaikat (akár elsősként, akár átjelentkezőként vagy szakmaisként), azok egy darab igazolványképet is hozzanak. Akik a nyáron sikerrel beszerezték az okmányirodában a NEK-adatlapot, mindenképpen hozzák magukkal, mert ennek hiányában nem tud elindulni a diákigazolványok ügyintézése.

Nyugállományba vonult, illetve egyéb okok miatt távozott tanáraink helyett több új tanár is érkezik iskolánkba, őket az évnyitó ünnepségen ismerhetjük majd meg. Az új tanév még beleesik iskolánk 25 éves fennállásának jubileumi évébe, így idén is ünnepi programokkal gazdagodik életünk.

A nyár utolsó két hetére további jó pihenést kívánunk, a környéken lakóknak pedig figyelmébe ajánljuk az iskolánk tanárainak vezetésével zajló Musica Mundi mesterkurzus mai záróhangversenyét a Ferences templomban, illetve az augusztus 22—24. között zajló X. Börzsöny Barokk Napok régizenei fesztivált, amelyen szintén több tanárunk, illetve jelenlegi és volt diákunk közreműködik.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2013. augusztus 17.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola