Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Karácsony a Pikéthy Konziban [Frissítve]

2012. december 11. kedd 09:44 [Frissítve: 2012. december 14. péntek 11:43]

Iskolánk a karácsonyi ünnephez kapcsolódóan két eseményre készül: hagyományos, az iskola növendékei, tanárai és énekkara által adott karácsonyi hangversenyét december 21-én, pénteken, 13:30-tól hallhatják az érdeklődők a Bartók Béla Zeneiskola hangversenytermében. A koncert előtt és után az iskola alapítványának javára jótékonysági ajándékvásárt és büfét rendezünk.

Néhány nappal korábban, december 18-án, kedden, este fél 7-kor pedig szintén karácsonyi témájú szeretetkoncertet rendezünk a Katolikus Karitász „Egymillió csillag a szegényekért” akciójának támogatására, amelyre szintén szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Másnap, december 19-én, szerdán, este 6 órakor az iskola népi énekes növendékeinek „Mennyei király születik” c. adventi hangversenyére kerül sor, szintén a Zeneiskola nagytermében.

Iskolánk továbbá minden csütörtökön közös adventi gyertyagyújtással készül az ünnepre, az osztálykarácsonyokat pedig az utolsó tanítási napon tartják.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2012. december 14.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola