Pikéthy Konzi

Consort Zenei Alapítvány Vác Online Madách Imre Művelődési Központ, Vác
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Technikai frissítés a honlapon

2010. szeptember 14. kedd 17:20

A mai napon feltöltöttük az internetre iskolánk honlapjának frissített változatát, amelynek legfőbb újdonsága, hogy a honlap mérete nem fix szélességű, hanem a képernyő méretéhez (felbontásához) igazodik. Ez kényelmesebbé teszi a honlap böngészését mind a kisebb, mind a szélesebb képernyővel rendelkező látogatóknak, de akár PDA-ról is megtekinthető.

Ezenkívül néhány tartalmi és szerkezeti változás is történt a honlapon, főként az eKonzi fejezetben, amelyben például már betűrendben is elérhető az oldaltérkép, a honlap fejlesztéséről pedig mostantól külön oldalon közlünk aktuális információkat.

Újdonság, hogy mostantól iskolánk Főoldalálról is elérhető az iskola hivatalos Facebook csoportja, amelyen a naprakész információk mellett – amelyeket diákjaink és tanáraink is haszonnal olvashatnak – képek és videók folyamatosan bővülő gyűjteménye is található.

Hamarosan elkészül az iskola eseménynaptára, amelyet a Hírek fejezetből lehet majd elérni, valamint szintén a közeljövőben frissül az eddig a honlaptól különböző megjelenésű galéria is, amely a honlapba építve, a többi fejezethez hasonló módon lesz elérhető és a képek megjelenítése is egyszerűbbé válik.

Ugrás a Projektek oldalra, ahol a honlap jelenlegi és tervezett fejlesztéséről olvashat aktuális információkat

A frissített honlap

© MMXVIII Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2010. szeptember 14.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola