Pikéthy Konzi
Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Megújult a honlap és a galéria

2005. szeptember 22. csütörtök 20:52

Új stílusú és szerkezetű, még gazdagabb tartalmú lett iskolánk honlapja és galériája. Az újítás a megváltozott internetes igények miatt vált szükségessé: mára egy intézmény honlapja az egyik legfőbb információs forrás, ezért különösen fontos, hogy mindig aktuális hírekkel, részletes tartalommal álljon az érdeklődők rendelkezésére.

A honlap szerkezete a több oldal ellenére áttekinthetőbb lett, a gyors eligazodást oldaltérkép is segíti. Továbbra is hírt adunk minden fontos eseményről, legközelebbi koncertjeinkről, de az érdeklődő most már régebbi híreinket, koncertjeinket is megtekintheti archívumunkban. Az egyes fő szekciókat más-más színekkel különítettük el, a könnyebb kapcsolattartást pedig már beépített űrlapküldő szolgáltatás is segíti.

A galériában pedig az iskola épületéről, hangszerparkunkról, koncertjeinkről, az osztályokról és az iskolai élet eseményeiről tekinthet meg képeket.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2007. január 12.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola